Karara Uymuyorlar

Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Abdülbaki Özyurt, Seçim Kurulu tarafından kaldırılması kararı alınmasına rağmen Ak Parti Belediye Başkanı Nuri Uzaktaş’ın seçim bürosunun önündeki caddeye asılan bayrakların kaldırılmadığını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mart 2014 16:18
Karara Uymuyorlar

Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Abdülbaki Özyurt, şuanda seçim yasakları kapsamında olmasına rağmen bayrak konusundaki yasaklara uyulmadığını söyledi. Aynı zamanda Partisinin Seçim Kurulu Temsilcisi olan Özyurt, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “İlçe Seçim Kurulu’nda tüm partilerden birer temsilci bulunur. Bu kurulda Partimizi ben temsil ediyorum. Bu kurulun aldığı kararlara kurul üyesi olmaları hasabiyle diğer parti temsilcileri de imza atarlar.

Bu doğrultuda; Geçtiğimiz günlerde Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş’ın 113. Cadde üzerinde ve aynı zamanda aynı partinin belediye meclis üyesi Kadir Dal’ın işyerinin yanında bulunan Seçim Bürosu’nun bulunduğu yerdeki caddeye bu partinin bayrakları asılmış. Seçim Kurulunda bu konu gündeme geldi ve bu bayrakların kaldırılmasına karar verildi. Bu konuda söz konusu partiye 14 Mart tarihine kadar da süre tanındı. Ancak, söz konusu tarih gelip geçmesine rağmen o bayraklar hala orada duruyor. Bu konuda İlçe Seçim Kurulu Belediye Başkanlığına ve İl Emniyet Müdürlüğüne yazı yazmasına rağmen bu yazılar dikkate alınıp uygulanmıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum