Karatecilerimizden Bir Altın iki Gümüş Bir Bronz Madalya

Pamukkale Belediye Başkanlığı ve İl Spor Müdürlüğü işbirliğiyle Denizli'de "Pamukkale Spor Oyunları" kapsamında Karate Müsabakaları 210 Sporcu Katıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ekim 2017 11:15
Karatecilerimizden  Bir Altın iki Gümüş Bir Bronz Madalya

Isparta Karate İl Temsilcisi Kadir Karakaş Pamukkale Spor Oyunları” kapsamında düzenlenen “Ümit-Genç ve Büyükler Karate şampiyonası” 27-29 Ekim 2017 tarihleri arasında tamamlandı. Pamukkale Belediyesi tarafından organize edilen Pamukkale Spor Oyunları'na İlk Ümit bayanlar deneyimini yapan sporcumuz  Tuğçe Zengin 47 kg’da kumite kategorisinde, ikinci oldu.

Büyük bayanlar 50 kg kumite müsabakaları sonunda; Figen Yıldırım şampiyon olmuştur. Üç sporcu ile katıldığımız müsabakayı; bir altın, iki gümüş ve bir bronz madalya alarak kapattık.  Rıchmond Otel'de düzenlenen karate müsabakalarına, ülke genelinden kata ve kumite dallarında ümitler, gençler ve büyükler kategorilerinde toplam 210 sporcu katıldı. Emekleri için sporcularımıza, destekleri için velilerimize, ayrıca organizasyonu düzenleyen yetkililere ve emeği geçen görevlilere teşekkür ederim” dedi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.