Karavanlarıyla Isparta’yı Gezdiler

Karavanla Anadolu turuna çıkan Alman dalgıç çift, 45 gün içinde 25 il gezecek. Anadolu turuna Edirne'den başlayan Alman dalgıç Peter-Grit Rehse çifti, turlarını Hatay'da sonlandıracak.

Yayınlanma:
Karavanlarıyla Isparta’yı Gezdiler

Karavanla Anadolu turuna çıkan Alman dalgıç çift, 45 gün içinde 25 il gezecek.
Anadolu turuna Edirne'den başlayan Alman dalgıç Peter-Grit Rehse çifti, turlarını Hatay'da sonlandıracak.

Tur kapsamında  Side Antik Kent'i gezen Rehse çifti, 16 gün içinde  Isparta’yı da gezdiklerini ifade etti. Dokuz yıldır karavanla ülke turu yaptıklarını belirten Peter Rehse, geçen yıl 2 ay içinde Makedonya, Arnavutluk, Çek Cumhuriyeti ve Bosna Hersek'i gezdiklerini söyledi.

Karavanla seyahat yapmaya çok sevdikleri Kria ve Lucky isimli köpeklerinin de eşlik ettiğini belirten Rehse, eşi ile birlikte karavanla tatil için yıllık 20 bin euro bütçe ayırdıklarını kaydetti. 

Rehse, "Karavanla ülke ülke dolaşmayı çok seviyoruz. Eşimle birlikte daha önce de Bodurum ve Marmaris'e tatile geldik. MuğlaBodrum ve Marmaris ile Antalya Kaş'a eşimle dalış yapmak için geldik. Dalış için genelde Mısır,Avustralya, Tayland ve Türkiye'yi tercih ediyoruz. Karavanla gezerek Türkiye'nin doğalgüzellikleri ve tarihi Ören yerlerini gezmek çok hoşumuza gidiyor" diye konuştu. 

Bayan dalgıç Grit Rehse, eşi ile birlikte karavanla bugünya turu yapmaktan çok büyük keyif aldığını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.