Karayolları Bu İşe Artık El Atmalı

Eğirdir- Gelendost karayolunda oluşan çukurlar vatandaşları isyan ettirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mayıs 2014 14:53
Karayolları Bu İşe Artık El Atmalı

Yoldaki çukurlar nedeniyle her an olası trafik kazaları ile karşı karşıya kalındığını belirten sürücüler, yetkililerle tepki gösterdi.

Eğirdir Gelendost Yolu hem gidiş hem de dönüş güzergahında özellikle Eğirdir Kemik Verem Hastanesi altındaki yolda oluşan çukurluklara yağmur yağınca su deryasına döndüğünü ve kazaya sebebiyet verecek boyutlarda su birikintilerinin oluşmasından rahatsız olduklarını dile getirerek, yol yapım çalışmalarının Eğirdir’in iklimine göre yapılmadığını ve bundan dolayı çalışmalar bitmeden yeni çukurların oluştuğunu ifade ettiler.

Ayrıca sürücüler Alternatif Turizm cenneti Eğirdir’den günde birçok aracın geçtiğini ve Eğirdir’in gözde mekânlarından Akpınar Köyü yolunda’da aşırı derecede yolda kırılmalar, çukurluklar meydana geldiğini ve Eğirdir’in Turizme açılan penceresi olan Akpınar köyüne çıkışın adeta çileye döndüğünü söylediler. Ayrıca Sürücüler Yolu kullanan vatandaşların çok dikkatli olması gerektiğini belirtirken bir an önce bu yolların tamir edilmesi gerektiğini savundular.

HABER FOTO: EMRAH ÇELİK

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum