Karayolları Her İşi Takip Edecek

Vali Günaydın Kesin Talimat Verdi; "Karayolları Her İşi Takip Edecek."

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Kasım 2016 14:08
Karayolları Her İşi Takip Edecek

Onarım çalışmaları devam eden Eğirdir yolundaki çalışmaların bir an evvel bitirilmesi için gerekli talimatı verdikten sonra Karayolları Bölge Müdürü ile toplantı yapıldığını ileten Vali Günaydın, " Orada yapılan tüm çalışmalar bundan sonra Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün bizzat takibinde olacak.  Orada yapılanı takip edeceğiz. Yapmadığı takdirde gereken müeyyideyi uygulayacağız. Hepimize görev düşüyor. Vatandaşlarımızın canı bize emanettir. İlgili kurumlara ve müteahhide söylenmesi gereken her şeyi söyledik. Talimatları verdik. Bu  yolun bir an evvel bitmesi için gereken talimat verildi. Ama bizim de trafik kurallarına uymamız gerekiyor"  dedi.       

 

MİGROS KAVŞAĞI İHALESİ YAPILDI

 

Migros Kavşağı düzenleme projesi ihalesinin yapıldığını ve Karayolları Bölge Müdürlügü'nce değerlendirdiğini  söyleyen Vali Günaydın, "İhale yapıldı. Sayın Milletvekillerimize teşekkür ediyoruz. Önemli bir ihaleydi. Kamu İhale Kurumu'na bir itiraz olmuş. İnşallah en kısa sürede bu itiraz neticelenir  ve burada çalışmaya hızlı bir şekilde başlayıp vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için gereken tüm çalışmaları yaparız" dedi.  

 

     

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.