Kardeş Belediyeyiz

Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu, belediye meclisi üyeleri ve MHP İlçe Başkanı Uğur Kalağan, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mayıs 2014 11:16
Kardeş Belediyeyiz

Başkan Civelekoğlu, “Isparta yaptıklarınızı biliyor, bundan sonra da yapabileceklerinizi biliyoruz” derken, Başkan Günaydın da, “Senirkent, Isparta’mız olarak kabul ettiğimiz bir yer. Karşılıklı fikir alışverişleriyle birlikte ülkemize, memleketimize güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Isparta Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen görüşmede, yeni dönem projeleri ele alındı. Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu ziyarette yaptığı değerlendirmede, Başkan Günaydın’ın bir dönem daha belediye başkanlığı yapacak olmasının memnuniyet verici olduğunu dile getirdi. Civelekoğlu, Senirkent’in küçük bir yerleşim yeri olduğunu ve kendine has sorunlarının bulunduğunu ve bunların çözüm beklediğini anlattı. İlçe için yapılması gerekenleri planladıklarını ve projelendirdiklerini söyleyen Civelekoğlu, “Dönemimiz içerisinde daha büyük projeler de yapmaya çalışacağız. Abi belediye olarak sizin yardım ve katkılarınıza ihtiyaç duyacağız. Isparta bugüne kadar yaptıklarınızı biliyor, bundan sonrada yapabileceklerinizi biliyoruz. Isparta mükemmel bir beş yılını daha sizinle geçirecektir” dedi.

Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu, meclis üyeleri ve MHP İlçe Başkanı Uğur Kalağan’ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Senirkent ile kardeş belediye olduklarını söyledi. Senirkent’i Isparta olarak kabul ettiklerini ve yapacakları çalışmalarda karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunacaklarını kaydeden Günaydın, “Karşılıklı fikirlerimizden istifade edip birlikte güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Sayın Erol Civelekoğlu’na belediye başkanlığında ekibiyle birlikte başarılar dilerim. Birlikte ülkemize hayırlı hizmetler yapacağımıza inanıyorum” görüşlerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.