Kardeş İki İlden Birlikte Konser

Isparta ve Uşak Musiki Dernekleri geçtiğimiz gün Kültür Sarayı salonunda muhteşem bir konser verdi.

Yayınlanma:
Kardeş İki İlden Birlikte Konser

Geçen yıl Uşak’ta gerçekleşen birlikte konser etkinliğinin ikinci ayağı, geçtiğimiz gün Isparta’da yapıldı. Çok yoğun bir izleyici kitlesinin beğeniyle izlediği konserin 1. Bölümünde sahne alan Isparta Musiki Derneği Uşak ve Muhayyerkürdi makamında eserler sergiledi. Solistler Nur Artan ve Hakkı Bıtrak her zanaki gibi seyirciyi yine büyülediler.

Proğramın 2. Bölümünde sahne alan Şef Murat Şahintürk Yönetimindeki Uşak Musiki Derneği ise Türk Müziğinin çeşitli makamlarında 12 güzel eser sergiledi.

Proğramın sonunda iki kardeş derneğin koristleri birlikte sahne alarak ‘Eski Dostlar ‘ isimli şarkıyı seslendirdiler. Gecenin sonunda Isparta Musiki Derneği Başkanı Nazmi Süldür ve Uşak Musiki Derneği Başkanı Koray Atak’ın karşılıklı plaket takdimleri gerçekleşti.

İki kardeş dernek konser sonrası Teras Parkta birlikte çay ve çorba faslı ile günün yorluğunu bir nebze olsun attılar.

Bu gecenin bir diğer önemi ise Isparta Musiki Derneğinin Kurucu üyesi ve aynı zamanda 32 yıldır da Şefliğini yapan Av. Çetin Aköz’ün Jübile gecesi olmasıydı. Geceye ayrıca kurucu üyelerden Av. Güngör Çakmakçı ud’u ile, Birsen Demiray’da Piyanosu ile renk kattılar.

Dernek Başkanı Nazmi Süldür; önümüzdeki dönemden itibaren Derneğin yeni şefi olarak SDÜ. Türk Musikisi Öğretim Görevlisi Erdoğan Ateş’in hizmet vereceğini belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.