Kardeşim Sizin İçin Sizinleyiz

Kardeşim Sizin İçin Sizinleyiz

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Şubat 2016 15:59
Kardeşim Sizin İçin Sizinleyiz

Isparta Yörük Türkmen Derneği Suriye Bayır Bucak Türkmenlerine Yardım etmeye devam ediyor.
Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği başlatmış olduğu yardım kampanyasına aralıksız yardımlar devam ediyor.
Isparta Yörük Türkmen derneği Başkanı Hasan Parlakyıldız Yardım Kampanyası ile ilgili yaptığı açıklamada; Toroslar Yörük Türkmen federasyonu genel başkanı Isparta İl beyi Mustafa Küçükyaman ve Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Temsil heyetinin geçtiğimiz aylarda Suriye Bayır Bucak Türkmenlerini ziyaret ettiklerinde kardeşlerimizin vatanlarını savunmak için zor şartlarda ve kıt imkanlarla verdikleri milli mücadeleyi takdir etmemek elde değil. Kardeşlerimizin ihtiyaçlarının ne olduğunu ve nasıl bir yardım beklediklerini yerinde görüp yurda döndüklerinde ise acilen İç İşleri Bakanlığından gerekli izin alarak Bursa Ziraat Bankası merkez şubesinde 52521827-5003 ( Iban: TR 4900 0100 0060 5252 1827 5003) nolu hesap maddi yardım kampanyasını başlatılmıştı. İsteyen herkes bu hesaba yardım edebilirler. Kardeşlerimizin temel ihtiyaçlarından ziyade tıbbi yardımlara ihtiyaçlarının olduğu tespit edilmiştir. Bizde dernek yönetimi olarak yaptığımız çalışmalar neticesinde bize ulaştırılan her türlü malzemeleri teslim aldık. Aldığımız temel ihtiyaç malzemeleri gönderilmiş olup tıbbi malzemelerin belli bir miktarda birikmesi beklenmiştir.Tıbbi malzemelerin toplanmasında emeği geçen dernek yönetim kurulu üyesi Abdurrahman Gökalioğlu’na Eczacılar odası ve ilimizde bulunan eczacı kardeşlerimize, Sağlık Ocaklarımıza, Medikal malzeme satışı yapan işletme sahiplerine, Gülevi kadınları meslek edindirme derneğine ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Yardımlarımız bununla sınırlı kalmayacak Türkmen Kardeşlerimiz rahat huzurlu güvenli bir hayata başlayıncaya kadar yardımlarımız aralıksız devam edecektir.
Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği kuruluş amacı Türkiye dışında yaşayan Türkmen Kardeşlerimizin dertleri ile dertleşmek sevinçleri ile neşelenmekti. Zaman bir arada olarak nerde bir soydaşımızın sorunu var ise onun çözümü noktasında adımlar atarak sorunu çözmek olacaktır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum