Kardeşinin Kayınvalidesini Bıçakladı

Kardeşinin Kayınvalidesini Bıçakladı

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Temmuz 2015 19:25
Kardeşinin Kayınvalidesini Bıçakladı

Yalvaç İlçesi'nde 53 yaşındaki Menekşe Tahta, tartıştığı kardeşinin kayınvalidesi 52 yaşındaki Aysu Akay'ı bıçaklayarak yaraladı.

Özgüney Köyü'ndeki olay, dün saat 21.00 sıralarına meydana geldi. Menekşe Tahta, aralarında anlaşmazlık bulunan kardeşinin kayınvalidesi Aysu Akay'ın evine giderek tartıştı. Olayın büyümesi üzerine Menekşe Tahta, eline geçirdiği bıçakla Aysu Akay'a saldırdı. Göğsünden ve karnından 4 bıçak darbesi alan Aysu Akay, kanlar için yere yığıldı. Gürültü üzerine eve gelenler, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerindeki müdahalenin ardından Yalvaç Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan Aysu Akay, hayati tehlikesi bulunduğu için Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Menekşe Tahta ise sağlık kontrolünün ardından gözaltına alındı.

Nurettin Arkan / Yalvaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.