Karı Koca Ölümden Döndü

Karı Koca Ölümden Döndü

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ocak 2016 13:28
Karı Koca Ölümden Döndü

Yalvaç ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen kazada otomobil elektrik direğine çarptı. Kazada otomobil sürücüsü ile yolda araca binen yaşlı karı koca yaralandı.

Kaza saat 07.45 sıralarında meydana geldi. Ahmet Özdamar’ın (25) kullandığı 07 FMN 21 plaklaı otomobil Gelendost ilçesi Çaltı köyünden Yalvaç ilçe merkezine seyir halinde iken Tokmacık köyünden Mehmet Şal (80) ve eşi Alime Şal’ı (75) kar yağışı altında bekletmemek için aracına aldı. Arka koltukta seyahat eden yaşlı karı koca Akçaşar köyü yakınlarına geldikleri sırada aracın kayarak yoldan çıkması ve elektrik direğine çarpması sonucu kaza geçirdi.

Otomobil sürücüsünün de yaralandğı kazada Mehmet Şal’ın camdan dışarı fırladığı ve ağır şekilde yaralandığı bildirildi. Sağlık ekipleri tarafından Yalvaç Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındılar. Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.

Nurettin Arkan / ÇINARALTI HABER YALVAÇ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.