Kariyer Göz Hastanesi Avrupagöz'e Satıldı

Prof. Dr. Yavuz Bardak'ın kurup, Isparta göz sağlığı hizmetine sunduğu Özel Kariyer Göz Hastanesi, Türkiye'nin önemli göz merkezlerinden Avrupagöz tarafından satın alındı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Aralık 2013 14:14
Kariyer Göz Hastanesi Avrupagöz'e Satıldı

Isparta sağlık alanında gelişmeye ve ilerlemeye devam ediyor. Göz hastalıkları alanında devlet hastaneleri ve Tıp Fakültesi Hastanesi imkanlarının yanı sıra 2 özel hastaneye sahip olan Isparta, önemli bir marka ile buluşuyor.

Türkiye'de 10 ayrı yerde merkezi bulunan Avrupagöz Göz Merkezleri, şube ağına Isparta'yı da ekledi. Türkiye'de yeni ruhsat verilmemesi nedeniyle mevcut hastaneleri alıp, iyileştirerek yoluna devam eden Avrupagöz, Özel Kariyer Göz Hastanesi'ni de satın alarak Isparta'ya girmiş oldu.Hedef kitlesine dar gelirli vatandaşları koyan, SSK farkı almama yönünde hizmet politikası tercih eden Avrupagöz Göz Merkezleri'nin başta İstanbul olmak üzere birçok kentte 10 ayrı merkezi bulunuyor. Avrupagöz, yakında Isparta ile birlikte Kütahya, Trabzon, Malatya ve Karadenizli Ereğli'de şubesini açacak.

Prof. Dr. Yavuz Bardak, SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki görevini bırakarak şehir merkezinde tarihi evi restore ettirerek örnek bir yatırıma imza atmıştı. Özel Kariyer Göz Hastanesi 2014'de Avrupagöz olarak hizmetine devam edecek.Avrupagöz Göz Merkezleri'nde başta katarakt olmak üzere birçok göz hastalığı tedavi ediliyor. Merkezde tedavi edilen göz hastalıkları şöyle sıralanıyor:"Katarakt, Retina, Keratokunus, Üveit, Konjonktivit, Rekraktif Cerrahi, Oküloplasti, Çocuk Göz, Şaşılık, Multifokal, Glokom, Göz kuruluğu ve Fakik IOL."
 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.