Karla Etkin Mücadele Gerçekleştirildi

Karla Etkin Mücadele Gerçekleştirildi

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ocak 2016 14:11
Karla Etkin Mücadele Gerçekleştirildi

Isparta’ya yılın ilk karı düşerken, Isparta Belediyesi geçtiğimiz yıllarda uygulamaya koyduğu Acil Eylem Planı çerçevesinde harekete geçti.

Pazar günü akşam saat 21.00 sıralarında başlayan ve sabaha karşı etkisini artıran kar yağışı ile birlikte Isparta Belediyesi bünyesinde oluşturulan Acil Eylem Planı çerçevesindeki onlarca iş makinesi ve yüzlerce personel ile karla mücadele çalışması başlatıldı. Çalışmalar gün boyu devam ederken, şehirde herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmadı.

Isparta Belediyesi, meteorolojik uyarının ardından şehrin belli kilit noktalarında hazır beklettiği iş makinesi ve personel ile birlikte ana yollarda kar kürüme çalışmalarına başladı. Geceden itibaren öncelikle hastane, okul ve ana arterlerde çalışma gerçekleştiren belediye ekipleri gün boyunca da ara sokaklar ve kaldırımlarda çalışmalarını devam ettirdi.
Acil Eylem Planı çerçevesinde Fen İşleri Müdürlüğü, Su Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinden oluşturulan ekipler ara sokaklarda kar kürüme çalışmaları, kaldırım temizlikleri ve yoğun yağış sonrasında ağaçlarda oluşan kar birikintilerinin temizlenmesi çalışmalarını gerçekleştirdi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, meteorolojik uyarılar karşısında belediye olarak alarm durumuna geçtiklerini ve yağışla birlikte 44 mahallede karla mücadele çalışmalarının başlatıldığını söyledi. Çalışmaların Acil Eylem Planı çerçevesinde planlı bir şekilde sürdürüldüğünü kaydeden Başkan Günaydın, tüm ana arterlerin açık tutulduğunu, ara sokaklarda, kaldırımlarda ve kar biriken ağaçlardaki temizliklerin de gün boyu devam ettiğini belirtti. Günaydın, “Hastanelerimiz, okul yollarımız başta olmak üzere hiçbir yolumuzda herhangi bir olumsuz duruma mahal verilmedi” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum