Karne Hediyeleri Vali Amca'dan

Karne Hediyeleri Vali Amca'dan

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Haziran 2019 11:36
Karne Hediyeleri Vali Amca'dan

2018-2019 Eğitim Öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla Selahattin Seçkin İlkokulu’nda öğrencilerin karne sevincine ortak olan Vali Ömer Seymenoğlu karne alan öğrenciler arasından kura ile belirlenecek 10 kişiye bisiklet hediye edeceğini söylemişti.

Vali Seymenoğlu yoğun programına rağmen çocuklara verdiği sözü yerine getirmek ve çocukları daha fazla bekletmemek adına, akşam saatlerinde Isparta Valiliği önünde hazırlattığı 10 bisikleti kura ile belirlenen çocuklara teslim ederek karne sevinçlerini bir kat daha artırdı.

Öğrencilerle birlikte ailelere de çeşitli hediyeler veren Vali Seymenoğlu öğrencilere ve ailelerine mutlu ve sağlıklı bir tatil geçirmeleri temennisinde bulunurken çocukların bisikletleri kullanırken trafik kurallarına uymalarını da istedi.

Bisikletlerine kavuşan minik öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunurken karne hediyeleri için Vali amcalarına teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.