Karpuz Festivali Yine Görkemliydi

İş Adamı Şevket Demirel'in her yıl geleneksel olarak Orkav'da yaptığı karpuz festivali iş ve siyaset dünyasını bir araya getirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Eylül 2014 12:32
Karpuz Festivali Yine Görkemliydi

Demirel ve ailesi konukları karşılayarak onlarla ilgilendi. Festivalde misafirlere Orkav'da üretilen ürünlerden ikram edildi.

İş Adamı Şevket Demirel'in her yıl geleneksel olarak Orkav'da yaptığı karpuz festivali iş ve siyaset dünyasını bir araya getirdi. Demirel ve ailesi konukları karşılayarak onlarla ilgilendi. Festivalde misafirlere Orkav'da üretilen ürünlerden ikram edildi.

Kazanlarda pişirilmiş etli patlıcan ve erkeç etinden kapama, bulgur pilavı ve irmik helvasının yanısıra kavun, karpuz ve süt mısırı ikram edildi. İş adamı Şevket Demirel Misafirlere hitaben yaptığı konuşmada ''amacımız burada reklam yapmak karpuz satmak değil, bilhassa sizlere toprağı sevdirmek, binaaleyh bunun tadını çıkarın ve hoşça vakit geçirin'' dedi. Kuranı kerim ve duaların okunmasından sonra konuklar ev sahibi Şevket Demirel'e teşekkür ederek Orkavdaki karpuz festivalinden ayrıldılar.

Festivale Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Rektör Hasan İbicioğlu, Itso Meclis Başkanı Osman Şahlan Başkan Şükrü Başdeğirmen, Antalya Ticaret Odası Başkanı Osman Çetinbudak, Antalya Eski Belediye Başkanlarından Hasan Subaşı, Isparta Eski Milletvekilleri Ertekin Durutürk, Mustafa Çobaner, Yalvaç Belediye Başkanı Hilmi Tütüncü, Mhp İl Başkanı İsa Yalçın, iş adamları Orma Göltaş ve Elmataş Çalışanları ilçe kasaba ve Belde Eski Belediye Başkanları ve yaklaşık 1000 kişilik bir davetli grubu katıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum