Karşılaşmada Gerdin Dakikalar Yaşandı

Isparta Özel İdarespor ile Emrespor arasında oynanan karşılaşmada Gerdin Dakikalar Yaşandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Kasım 2011 13:30
Karşılaşmada Gerdin Dakikalar Yaşandı

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nin 8. haftasında Isparta derbisinde Emrespor, Özel İdarespor’u 2-1 mağlup ederek çifte mutluluk yaşadı. Kırmızı-siyahlılar, hem zirve yarışında çok önemli bir galibiyete hem de Isparta’daki en iddialı takım olduğunu gösterdi.

Karşılaşmayı AK Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Emrespor Kulüp Başkanı İsmail Çalışkan, Özel İdaresporlu yöneticiler, Futbol Taban Birlikleri Başkanları, Ispartaspor’u tekrar düzlüğe çıkarmak isteyen İşadamı Şevket Savlu ve 1500 dolayında futbolseverler izledi. Taraftarlar Çalışkan ve Savlu lehine tezahüratlarda bulundular.

Güneşli bir havada oynanan maçta Emrespor’u galibiyete taşıyan golleri 30. dakikada Gökhan ve 50. dakikada Alihan attı. Özel İdare’nin tek golü 86.dakikada Fil Dişi Sahilli Christian’dan geldi. Karşılaşmanın 40. dakikasında Özel İdaresporlu Mustafa Acar, topa düdükten sonra vurduktan sonra 2. sarının ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Kartların havada uçuştuğu maçta bir hayli sinirler gerildi. Her iki takım futbolcuları saha içinde kavga ederken yöneticilerde tribünde atıştı. Protokol tribünde Özel İdaresporlu yöneticinin bir sözünden sonra sinirlendiği ileri sür

ülen Emrespor Kulüp Başkanı İsmail Çalışkan, “Devletin parasıyla kulüp yönetiyorsunuz ve devleti zarara uğratıyorsunuz. Böyle kulüpçülük olmaz. Otobüs ve bina devletin. Birde gelip konuşuyorsunuz. Biz mahalle takımı olarak ayakta duruyoruz” diye tepki gösterdi. Tartışmayı emniyet güçleri ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek büyümeden önledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum