Kartal Başçavuş'a Son Veda!

Isparta'nın tanınan ve sevilen simalarından Kıbrıs Gazisi Emekli Piyade Kıdemli Başçavuş Hasan Hisarardınlı son yolculuğuna askeri törenle uğurlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Temmuz 2014 18:11
Kartal Başçavuş'a Son Veda!

Isparta'nın Kartal Başçavuş'u Emekli Piyade Kıdemli Başçavuş Kıbrıs Gazisi Hasan Hisarardınlı son yolculuğuna uğurlandı.

Mimar Sinan Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından askeri törenle Asri Mezarlıktaki ebedi istirahatgahına uğurlanan Kartal Başçavuş'u son yolculuğunda askeri ve sivil erkan yalnız bırakmadı.

Isparta Valisi, Belediye Başkanı, Garnizon Komutanı, Jandarma komutanı, eski silah arkadaşları, şehit aileleri dernekleri, gazi dernekleri, bürokratlar, siyasiler.... Kısacası bütün Isparta Kartal Başçavuş'un son yolculuğunda buluştu.

Biz de Ajans32 ailesi olarak Isparta'nın yiğit ve sevecen evladı Kartal Başçavuşumuza Allah'tan rahmet diyor, yakın dost ve akrabalarına başsağlığı temennilerimizi iletiyoruz...

Mekanın cennet olsun Kartal Başçavuş... Isparta seni unutmayacak!




 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum