Kaş Yaparken Göz Çıkartılıyor

SDÜ Tıp Fakültesi’nde uzun süredir uğraşılan Organ Nakli Merkezi için önemli adımlar atılıyor. Ancak bu merkezi kurmak için kalp gibi önemli bir kliniğe zarar veriliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Kasım 2014 10:56
Kaş Yaparken Göz Çıkartılıyor

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde önemli bir hedefe ulaşılmak üzere. Hastane Başhekimi Prof. Dr. Tuğrul Sezer’in uzun süredir üzerinde çalıştığı Organ Nakli Merkezi konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. Hastanede merkezin konuşlandırılmasına yönelik önemli adımlar atılıyor. Ama yapılan çalışmalar ‘kaş yaparken göz çıkarmak’ deyimini hatırlatıyor.

SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Yönetim Kurulu, Organ Nakli Merkezi için ihtiyaç olan ortamı hazırlarken başka bir kliniğin hizmetlerini kısıtlayacak bir karara imza attı. Hastane Yönetim Kurulu, Organ Nakli Merkezi için son zamanlarda kan kaybeden Kalp-Damar Cerrahi kliniğinden 6 odaya el koydu. Kalp Damar Cerrahi Ana Bilim Dalı’nda tepkiye neden olan Hastane Yönetim Kurulu kararında “Organ nakli merkezi için 4.kat KVC servisindeki 441, 442, 443, 444, 445, 446 nolu odaların tahsis edilmesinin uygun olduğuna oy birliği ile karar verilmiştir’ denildi.

SDÜ Tıp Fakültesi Kalp-Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı Bölüm Kurulu hocaları da bir araya gelerek Hastane Yönetim Kurulu’nun kararına itiraz etti. Alınan karar Hastane Yönetim Kurulu’na bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum