Kasamızda Paramız Var!

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bir zamanlar esnafın paramı alamam diye belediyeye bir toplu iğne bile vermek istemediğini hatırlatarak "Şimdi kasamızda paramız var!" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Aralık 2014 13:45
Kasamızda Paramız Var!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, "Bugüne kadar yaptığımız (Gökkubbe, Etnografya Müzesi, Davraz Kapalı Pazar Yeri, fabrikalar vb) tüm projelerde müteahhitlerimizin hak edişlerini günü gününe, hiçbir mağduriyete meydan vermeden ödedik. Bundan sonra yapacağımız (Belediye önü katlı otoparkı, Sağlık Müdürlüğü arkası otoparkı vb) projelerde de bugüne kadar olduğu gibi belediyenin kara deliklerini kapatmamız, tasarruflu, dengeli ve hakiki maliyet hesapları yapmamızın karşılığı olarak müteahhitlerimizin parasını anında ödeyecek güce sahip bir belediyeyiz.

Daha önce esnafın, “paramı alamam” endişesiyle bir toplu iğne bile vermek istemediği Isparta Belediyesi’ni, aradan geçen 5,5 yıllık süre zarfında; esnafa borcu olmayan, yaptırdığı işlerin parasını anında ödeyen ve bundan sonra yapacağı projelerin parasını bile hazırlayan bir belediye haline dönüştürdük.

Göreve geldiğimizde bize, “2 ay sonra maaş ödeyemez” diyenlerin batırdığı belediyemizin şanlı bayrağı bugün şerefle dalgalanıyor.
Hiçbir gereksiz harcamanın yapılmadığı, kayıp ve kaçakların önlendiği belediyemizde geçmiş 5 yıllık süreçte hiçbir gelir kalemine tek kuruşluk bile zam yapmamıştık. Buna rağmen; 5 fabrika, kapalı Pazar yeri, Etnografya Müzesi, altyapı ve dayanıklı asfalt ve bir çok hizmeti kendi öz kaynaklarımızla hayata geçirdik.

Isparta Belediyesi artık müteahhitlerin ve esnafın zamanında parasını aldığı; güvenilir, huzurlu ve hiçbir kesime zulmetmeyen bir belediye olarak emin ellerde" dedi.

Başkan Günaydın, MHP Merkez İlçe Kongresi'nde de belediyenin ekonomik durumuna değinerek "Bize bir zamanlar diyorlardı ki, işçilerin iki aylık maaşını ödeyebilsin alnından öperiz. Noldu; alnımızı öpen falan olmadı. Ama Allah'a şükür maaşlarımızı da, müteahhitlerin hakedişlerini de saniyesinde ödüyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum