Kasayı Patlatıp Gölete Attılar

Sanayi Mahallesinde bir iş yerinden çaldıkları çelik kasayı dağlık arazide açarak içini boşaltan 3 şahıs kasayı Gelincik Baraj göletine attı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Haziran 2014 14:35
Kasayı Patlatıp Gölete Attılar

31 Aralık 2013’te bir iş yerinde meydana gelen çelik kasa hırsızlığıyla ilgili yürütülen çalışmalar neticesinde, olayın faillerinin A.E, M.D ve M.O isimli şahıslar olduğu öğrenildi. Şahısların çaldıkları kasayı kapalı kasa bir araçla dağlık alana götürüp açtıkları ve daha sonra da kasayı Gelincik Baraj göletine attıkları tespit edildi.

Gölette yapılan aramada bulunan çelik kasa iş makinesiyle çıkartılarak işyeri sahibine teslim edildi.

Faillerin yakalanması için yapılan çalışmalarda olayın firari şüphelilerinden A.E isimli şahsın Denizli’de olduğu tespit edildi. Şahsın yakalanması için oluşturulan bir ekip Denizli’ye giderek yapılan takip sonucu şahsı yakalayarak Isparta’ya getirdi. Olayın diğer failleri M.D ve M.O isimli şahıslar ise ikametlerine düzenlenen operasyonla yakalandı.

Şahıslar adli mercilere sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.