Kasım Sonuna Yeni Parti Geliyor!

Bağımsız Isparta Milletvekili Nuri Okutan, Meral Akşener liderliğinde kurulacak yeni partiyle ilgili çalışmalarının devam ettiğini belirterek, kurucular ve kadrolara ilişkin temaslarının sürdüğünü bildirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Temmuz 2017 15:51
Kasım Sonuna Yeni Parti Geliyor!

Bağımsız Isparta Milletvekili Nuri Okutan, Meral Akşener liderliğinde kurulacak yeni partiyle ilgili çalışmalarının devam ettiğini belirterek, kurucular ve kadrolara ilişkin temaslarının sürdüğünü bildirdi. Okutan yeni partinin Kasım sonuna doğru kurulabileceğini ama bu takvimin de gelişmelere bağlı olarak değişebileceğini ifade etti.

Nuri Okutan “biz kadro ve diğer hazırlıklar bakımından da çalışmalarımızı hızlandırabilecek ve hemen sonuçlandırabilecek durumdayız. İlk temaslar, ilk turlar bu manada yapıldı. Bunun içine grup kurma da dahildir. Biz seçimin zamanında yapılabileceğini değerlendirerek daha dikkatli davranıyoruz. Kadroları oluştururken, bütçe oluştururken, diğer temaslarımızı yaparken dikkatli ve özenli hareket ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.