Kaşınıyorlarsa Gerekeni Yaparız!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, ilçe kongrelerinde çarpıcı mesajlar verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ekim 2017 11:28
Kaşınıyorlarsa Gerekeni Yaparız!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, parti içindeki değişen kadrolara vurgu yaptı. Bilgiç, "Hiç bir koltuk hevesi olmayan dava partisinin temsilcileri koltuğun sahibinin millet olduğunu bilir. Hepimiz zamanı geldiğinde bu koltuğu bırakmasını biliriz" dedi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti'ni hafta sonu Senirkent, Gelendost ve Şarkikaraağaç'ta yapılan ilçe kongrelerine katıldı. Parti kadrolarındaki değişimlere dikkat çeken Bilgiç, kararların istişare ile alındığını söyledi. Erken seçim isteyen CHP liderine de 'Yenilen pehlivan güreşe doymazmış' diye seslendi.

AK Parti kadrolarındaki yenilenme süreci TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in de gündemindeydi. Haftasonunda Şarkikaraağaç'ta yapılan ilçe kongresinde konuşan Bilgiç, "Bu ülkenin gerçek sevdalılarının 15 Temmuz gecesi nasıl bir araya geldiklerini hep birlikte gördük. Bizim bundan sonraki süreçte sürekli olarak kendi içimizde dinamizmi yakalamamız lazım. Cumhurbaşkanımızın tekrar AK Parti'nin başına dönmesinden sonra her kademede ciddi anlamda revizyon ve değişiklikler başladı. Bakanlar Kurulu, teşkilatlar, belediye başkanlarımızla devam eti ve bu devam edecek. Unutulmaması gereken bu kararların istişareyle alınmış olmasıdır" ifadesinde bulundu.

7 DÜVELE KARŞI MÜCADELE SÜRÜYOR
Bugün bu kongrenin birlik beraberlik içerisinde yapılmasına vesile olan herkese teşekkür ettiğini ileten Bİilgiç, " Çünkü Şarkikaraağaç her şeyi görüyor, her şeyin bilinci içinde. Bu ülke üzerinde oynanmak istenen oyunları Şarkikaraağaç halkı sonuna kadar görüyor. Dışarıda ve içeride şer cepheleri ülkemizi bölmek, parçalamak, güçsüz duruma düşürmek için her türlü oyunu oynuyorlar. Maalesef bir takım siyasi partilerin de onların kuyruklarına takıldıklarını hep beraber görüyoruz. Ama bu ülkenin gerçek sevdalıları hakikaten işin başındalar ve bu mücadeleyi sürdürüyorlar. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan içeride ve dışarıda 7 düvele karşı bu mücadeleyi sürdürüyor ve Bu mücadeleyi sürdürürken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 15 Temmuz'dan bu yana hainlerle mücadele noktasında Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında.

BU ÜLKENİN ÖNÜNÜ KİMSE KESEMEYECEK
Ama CHP milletvekillerini görüyoruz. Biri çıkıyor SİHA'lar masum insanları vuruyor diyor. Masum insanların elinde o roketlerin, uçaksavarların, o silahların ne işi var? CHP'nin genel başkanı da o vekillerin arkasından gidiyor. Türkiye bunu hazmedemiyor diyor. Bunu Avrupa da hazmedemiyor. Avrupa hazmedemediği için zaten el altından terör örgütlerini besleyerek bu ülkeyi bölmeye çalışıyorlar. İşte yanı başımızda Irak, Suriye onların toprak bütünlüğünü ortadan kaldırmaya, oradaki terör örgütlerini beslemeye çalışıyorlar. Bizim içinse İdlib'e Rakka'ya girilmesi gerekiyorsa girilecek. Bu ülkenin önüne kimse kesemeyecek. Bu ülkede kimse ezanları susturmayacak, kimse bu aziz bayrağı indiremeyecek.Cumhurbaşkanımızın vermiş olduğu büyük mücadelede, bize düşen onun yanında omuz omuza birlikte durmaktır" dedi.

KOLTUĞUN SAHİBİ MİLLETTİR
Bu uzun mücadelede yenilenmeye ihtiyaç olduğunu aktaran Bilgiçi, " Türkiye'de bugüne kadar 86 parti kurulmuş şimdi 87'incisi kurulmuş Bu bizim ilgili alanımız içinde değil. Hiçbir şekilde yok. Ama maalesef TBMM'de PKK'nın temsilcileri ile CHP kol kola FETÖ'nün bu ülkede savunuculuğunu yapıyorlar. Amerikan ajanlarını içine alıyorsunuz onun da üstü kapalı şekilde avukatlığını yapıyorlar.Bizim çok dikkatli olmamız gerekiyor. Biz sayın Genel Başkanımızın iradesi ve istişare noktasında nasıl belediye başkanları, bakanlar değiştiyse 22 il başkanı da değişti. Bizim İl başkanımız için Genel Başkanımızın da iradesiyle devam kararı çıktı. Bir dönem daha İl Başkanımız olacak. Bugün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı da istifasını verdi. İşte hiç bir koltuk hevesi olmayan dava partisinin temsilcileri koltuğun sahibinin millet olduğunu bilir. Hepimiz zamanı geldiğinde bu koltuğu bırakmasını biliriz. İşimiz çok zor. Hepimiz teşkilatları diri ve ayakta tutmak zorundayız" şeklinde konuştu.

KAŞINIYORLARSA GEREKENİ YAPARIZ
Senirkent'te yaptığı konuşmada da CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun erken seçim çağrısına yanıt veren Bilgiç, "CHP'ye genel başkan olduğundan bugüne 8 seçim kaybetti. Ama kendileri tazelenmeleri ve yenilenmeleri gerektiğini unutup bizdeki değişim üzerinden siyaset üretiyorlar. Şimdi sandığa çağırıyorlar. Sayın Genel Başkanımız gündemimizde erken seçim yok deyince bizi sandıktan kaçmakla suçluyorlar. Yenilen pehlivan güreşe doymazmış. Ama çok da ısrar ediyorlarsa, kaşınıyorlarsa icap ediyorsa gerekeni yaparız. Onun için yarın erken seçim olacakmış gibi teşkilatları ayakta tutmamız gerekiyor. Bu saatte sonra seferberlik gerekiyor. O nedenle çalışmamız lazım. Dimdik ayakta olmamız lazım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum