Kasksız Sürücü Ağır Yaralandı

Kasksız Sürücü Ağır Yaralandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Kasım 2015 17:34
Kasksız Sürücü Ağır Yaralandı

Yalvaç'ta meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Motosiklet ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Kaza akşam saatlerinde Turgut Özal Bulvar Otogar karşısında meydana geldi. Plakasız motosikleti ile Sanayi Sitesi istikametinden çarşı merkezi istikametine seyir halinde olan 25 yaşındaki Hasan Kavak, otogar karşısına geldiği sırada yola kontrolsüz çıkan Bekir Ongün (67) yönetimindeki 34 UN 3894 plakalı minibüse çarparak yere düştü ve metrelerce sürüklendi.

Kaldırım kenarında bulunan çöp konteynırına çarparak durabilen motosikletin sürücüsü Hasan Kavak olayda yaralandı. Vatandaşlar tarafından olay yerine çağrılan ilkyardım ekibi tarafından ambulansla hastaneye kaldırılan yaralı burada yapılan ilk tedavisinin ardından Isparta Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Minibüs sürücüsü Bekir Ongün, ‘Yoldaki hız kesicide araçlar yavaşlıyordu. Aramızda 100 metre mesafe olunca geçerim diyerek yola çıktım o esnada bu motosiklet nereden geldi anlayamadım bana çarparak sürüklendi’ şeklinde kaza anını anlattı.

Motosiklet sürücüsünün sabah sanayide bir PVC atölyesinde işe başladığı ve işten eve döndüğü haber verildi.

Nurettin Arkan / Yalvaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.