Katil Isparta'da Yakalandı

Katil Isparta'da Yakalandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ocak 2015 10:26
Katil Isparta'da Yakalandı

Kasım ayında oynana Galatasaray Liv Hospital maçı öncesi bir Sırp taraftar öldürülmüştü. Bu olayın faili Isparta'da yakalandı.

Tutuklamanın perde arkası belli oldu. Kasım ayında Galatasaray LIV Hospital ile Kızılyıldız arasında oynanan basketbol maçı öncesinde çıkan olaylar sırasında Sırp taraftar Marko İvkoviç'in bıçakla öldürülmesiyle ilgili 53 yaşındaki Kadri A. tutuklanmıştı.

Bu tutuklamanın detayları ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre olayın ardından polis İstanbul'da tüm kameraları takibe aldı. Daha önce kimliği tespit edilen Kadri A. Esenler Otogarı'nda güvenlik kamerasına takıldı.

Antalya'ya bilet alan Kadri A. bindiği otobüste takibe alındı. Otobüs Isparta'ya geldiği sırada durdurularak kimlik kontrolü yapıldı. Bu kontrolde Kadri A. yakalandı. İstanbul'a götürülen Kadri A. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.