Katırcıoğlu MHP İçin Önemli Bir İsimdir

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’la daha önce tartışmalar yaşayan ve Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılan MHP Belediye Meclis Üyesi Uğur Bestelci, sürpriz olarak değerlendirilen bir kararla İmar Komisyonunda yer aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Nisan 2012 11:57
Katırcıoğlu MHP İçin Önemli Bir İsimdir

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’la daha önce tartışmalar yaşayan ve Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılan MHP Belediye Meclis Üyesi Uğur Bestelci, sürpriz olarak değerlendirilen bir kararla İmar Komisyonunda yer aldı.

İmar’daki sıkıntıları sık sık dile getirdiği için Günaydın’la zaman zaman tartışmalar yapan Tevfik Katırcıoğlu ise saf dışı kaldı.

BU KADAR AYRILIK ÇOK FAZLAYDI
Belediye Meclisinde yaşananları MHP İl Başkanı İsa Yalçın Gülkent’e’e değerlendirdi. Daha önce parti üyeliği askıya alınan Bestelci ile ortak bir noktada buluştuklarını anlatan MHP İl Başkanı İsa Yalçın, “Her olay kendi şartları içerisinde değerlendirilir. O günkü şartlarda Uğur Bestelci’nin üyeliği askıya alınmıştı. Ancak bugünkü geldiğimiz noktada geçmişteki sıkıntılardan dolayı ortak bir noktada buluştuk. Bu kadar ayrılık çok fazlaydı. Kendisiyle çalışmak istediğimizi ilettik. O da büyük bir olgunlukla bunu kabul etti. Zaten kendisi partimizden ayrılmadı veya benim üyeliğim askıya alındı diye başka arayışlar içerisine girmedi. Bugüne kadar belediye meclisinde hizmetler vermeye çalıştı. Ve MHP Grubumuzun da teklifiyle yeniden imar komisyonunda yer aldı” diye konuştu.

DÜN OLMASIN, BUGÜN OLSUN DİYE KARAR VERİLDİ
Bestelci’nin yeniden komisyonda yer almasıyla bütün spekülasyonların önüne geçildiğine değinen İl Başkanı Yalçın, “Isparta’nın gerçekten isteği tablonun bu olduğuna inanıyoruz. Uğur Bestelci’nin yeniden imar komisyonuna katılması bugüne kadar süren spekülasyonların da önüne geçmiştir. Biz Bestelci’ye güveniyoruz. Kendisinin bilgi ve tecrübelerine güveniyoruz. Isparta’mıza daha iyi hizmetler vereceğine olan inancımız tam. Dün olmasın diye verilen karar bugün olması gerektiği yönünde verildi” dedi.

Isparta’nın bu süreçten sonra dayanışmayı ve omuz omuza mücadeleyi göreceğini vurgulayan Yalçın, “Bizim hiçbir seçilmişimiz artık birbirleriyle mücadeleyle değil, hizmetlerle ilgilenecektir” ifadelerini kullandı.

KATIRCIOĞLU MHP İÇİN ÖNEMLİ BİR İSİMDİR
İmar Komisyonunun eski Başkanı Tevfik Katırcıoğlu’nun saf dışı bırakıldığı yönündeki iddiaları da yanıtlayan MHP İl Başkanı İsa Yalçın, “Tevfik Katırcıoğlu MHP açısından önemli bir isimdir. Kendisi de bu camiaya büyük hizmetlerde bulunmuştur. Kendisi aktif rol almak istememiştir. Ancak Katırcıoğlu’nun Belediye Meclisi Üyesi olarak hizmetleri devam edecektir” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.