Katlı Otopark İhalesi Yapıldı

Katlı Otopark İhalesi Yapıldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Nisan 2015 17:47
Katlı Otopark İhalesi Yapıldı

Isparta Belediyesi önüne yapılan yer altı katlı otopark inşaatı ile birlikte belediye ikinci yer altı katlı otopark için kolları sıvadı. Dün saat 10,00’de belediye encümen salonunda yapılan ihale ile Çelibeler Mahallesi yer altı katlı otopark için ilk aşama aşılmış oldu.

7 firmanın kapalı zarf verdiği teklif sonrası komisyon gerekli incelemeleri yapıp itirazları değerlendirdikten sonra ihaleyi kazanan firmaya yer tesliminde bulunacak. Böylece belediye önünde 180 araç, çelebiler mahallesinde 340 araç yer altına alınmış olacak. Belediye yer atlına yapılan katlı otoparkların üzerini ise dinlenme ve yeşil alan ile tefriş ederek vatandaşların dinlenme ve günün yorgunluğunu atabilecekleri bir mekan haline getirecek.

7 firmanın katıldığı Çelebiler mahallesi katlı otopark ihalesinde 3 bin 600 m2 oturma alani ve toplam 14 bin m2 inşaat alanı mevcut olacak. Yer altına 4 kat inşa edilecek olan otoparkta 10 kişilik 4 asansör ve yangın korunaklı 2 merdiven inşa edilecek. Son teknoloji ile donatılacak olan otoparkta dolu/boş sensörleri vatandaşa büyük kolaylık sağlayacak.

Projede ayrıca bir araç yıkama istasyonu, bay, bayan ve engelli wc’lerde mevcut olacak. Isı ve su yalıtımı da dikkat edilerek yapılacak inşaatın üzeri ise çocuk oyun alanları, oturma gurupları, yürüyüş yolları ve çeşitli görsel peyzaj ürünlerinin kullanıldığı bir meydan haline dönüştürülecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.