Kauçuk Zemin İle Kaplanacak

Kauçuk Zemin İle Kaplanacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ekim 2015 16:59
Kauçuk Zemin İle Kaplanacak

Isparta Belediyesi Çayboyu yürüyüş yolu ile 21 çocuk oyun alanında toplam 4 bin metrekarelik alanın zeminini kauçuk ile kaplayacak
Isparta Belediyesi, Çayboyu yürüyüş yolu ile şehirde bulunan 21 değişik noktadaki çocuk parkının zeminini kauçuk ile kaplayacak.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilk etapta çocuk parkları ile Demirköprü-Kesikbaş Türbesi arasında kalan Çayboyu yürüyüş yolunda beton döküm işlerini gerçekleştirdi.

Çalışmalar kapsamında çayboyunda toplam 1500 metrekarelik bir alanda yürüyüş yolu betonları döküldü. Yine çocuk oyun alanları ise 2500 metrekareden oluşacak. Beton döküm işleri tamamlanırken önümüzdeki günlerde ise yürüyüş yolu ve çocuk oyun alanlarından oluşan toplam 4 bin metrekarelik alanın kauçuk zeminle kaplanması işine geçilecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum