Kavgayı Ayırmak İstedi Darp Edildi

Isparta’da 4 kişi arasında çıkan kavgayı ayırmak için duran profesör 2 kişi tarafından darp edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Kasım 2014 17:31
Kavgayı Ayırmak İstedi Darp Edildi

Isparta’da kızlı – erkek dolaşan 4 kişi arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan kavgayı ayırmak isteyen duyarlı vatandaş, olaya karışan 2 erkek şahıs tarafından darp edildi.

Edinilen bilgiye göre, olay geçtiğimiz Salı akşamı meydana geldi. İddiaya göre, M.T. – B.G. isimli erkek şahıslar ile dolaşan G.Y. ve S.Y. isimli kız kardeşler arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Turan Mahallesi yakınlarında meydana gelen olayda, M.T. ve B.G. iki kız kardeşi darp etmeye başladı.

Bu sırada aracıyla yoldan geçtiği esnada olayı gören Süleyman Demirel Üniversitesi Öğretim Üyesi olan M.Ö. isimli Profesör ise, aracını durdurarak olayı engellemek istedi. Bayanları darp eden M.T. ve B.G., bu kez M.Ö.’ye saldırarak şahsı hastanelik ettiler. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Yaralı halde bulunan M.Ö. olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekipleri tarafından hastaneye sevk edilirken, polisekipleri darp olayından sonra kaçan şahıslardan M.T.’yi kovalamaca sonucu yakaladı. Daha sonra olaya karıştığı öne sürülen ve yalnızca 1 gün kaçabilen B.G.’de dünpolis güçleri tarafından yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen darp olayı faillerinden, B.G. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, M.T. isimli şahıs ise serbest kaldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ