Kavgayı Polis Olumlu Tavrıyla Bitirdi

Bugün Pirimehmet Mahallesi borç meselesi yüzünden kavga çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Temmuz 2011 10:43
Kavgayı Polis Olumlu Tavrıyla Bitirdi

Bugün Pirimehmet Mahallesinde Borç meselesi yüzünden çıkan kavgayı polis olumlu tavrıyla önce tarafları sakinleştirdi sonrada ilgili kişilerin ifadeleri almak için emniyete götürdü.

Pirimehmet Mahallesinde 2 kişinin borç meselesi yüznden tartışmaları üzerine çevrede bulunan vatandaşlar Polis'i aradılar. Olay yerine gelen Polis kavga edenleri önce ayırmakta zorlansada olumlu tavrıyla kavgayı daha fazla uzamadan bitirmeyi başardı.

Önce kavga edenleri ayıran Polis sonra kavga eden vatandaşları polis aracına bindirmek istedi, polis aracına binmek istemeyen vatandaşı polis olumlu tavrıyla önce sakinleştirdi sonra olayın daha fazla büyümemesi ve yolun trafiğe kapalı kalmaması için kavga eden vatandaşın kendi aracına binmesini istedi. Polis' de aynı araca binerek vatandaşları ifadelerini almak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürdü.

Kavga eden vatandaşların arasında kalan bir kişi ise baygınlık geçirmesi nedeniyle olay yerine Ambulans geldi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum