Kavram’dan Ücretsiz İngilizce Kursu

Kavram Dil Merkezi’nin 10 derslikli ikinci binası 16 Haziran’da Tuhafiyeciler Sitesi üzerinde hizmete giriyor. Yeni binada ortaokul 7. sınıftan 8. sınıfa geçecek öğrencilere yönelik ilk etapta ücretsiz kurs verilecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Haziran 2014 13:04
Kavram’dan Ücretsiz İngilizce Kursu

Isparta’nın en saygın İngilizce eğitim kurumlarından biri olan Kavram Dil Merkezi, yeni şubesini açıyor. Tuhafiyeciler Sitesi’nin en üst katında 16 Haziran itibariyle hizmete girecek olan yeni şubede, ortaokul 7. sınıftan 8. sınıfa geçen öğrencilere eğitim verilecek.

ÜCRETSİZ KURS İMKÂNI
Kavram Dil Merkezi Müdürü Yunus Eren, kursun ilk etabında ücretsiz eğitim imkânı sunacaklarını aktardı. Velilere ve öğrencilere ilk etapta kursu tanıma fırsatı sunacaklarını ve “Devam” kararı vermeleri halinde ikinci ve üçüncü etaba geçeceklerini belirten Eren, “Sınav İngilizcesi konusunda 13. yılımızdayız. Yeni şubemizde hedef; Öğrencinin 1 yılda göreceği İngilizceyi yazın bitirmesini sağlamak. Biz tamamen öğrenciye odaklanacağız. Örneğin gündüzleri 14.00-16.00 saatleri arasında kurs yapacağız öğrenci ondan sonra sosyal aktivitelerine rahat bir şekilde yine devam edebilecek. Burada da amacımız; Öğrencinin yaşı küçükken İngilizce algısını geliştirmek ve ömür boyu unutmamasını sağlamak” dedi.

İNGİLİZCE YOĞUN GÖRÜLÜRSE BAŞARI SAĞLANIR
Öte yandan İngilizcenin yoğun öğrenilmesi taraftarı olduğunu belirten Eren, “Ben İngilizcenin yoğun görülmesi taraftarıyım. Başarılı olmanın yolu buradan geçiyor. İlk işimiz bu olmadan İngilizce öğrenilemiyor. İngilizce uzun süreye yayıldığı zaman mutlaka öğrenilir ama kısa zamanda öğrenmek isteniliyorsa günde en az 1 saat bu işe zaman ayırmak gerekiyor” diye konuştu.

HOCA KALİTEMİZLE TEKNOLOJİYİ BİRLEŞTİRECEĞİZ
Yeni şubede 16 kişilik sınıflarda eğitim verileceğini dile getiren Eren, “Ekibimiz oldukça sağlam. Öğretmenlerimiz Türkiye’nin farklı ekollerinden geldiler. Hocalarımızla teknolojiyi birleştirerek öğrencilere güzel bir eğitim vermek istiyoruz. Kursa gelen öğrencilerimizin aldığı verimlilik bizim için esas. Zaten bize gelenler genelde tavsiye üzerine geliyor. İnsanlar mutlaka kurslara gidiyorlar. Ama önemli olan verimliliği sağlamak. Bizim farkımız hoca kalitesi ve mesai kavramı gözetmememiz” şeklinde konuştu.

ISPARTA’DA İLK: İNTERAKTİF ÖĞRENME FIRSATI
Son olarak Isparta’da bir ilke imza atacaklarını ve öğrencilerine interaktif öğrenme ortamı sağlayacaklarını ifade eden Eren, “Çünkü İngilizce de tüyo diye bir şey kalmadı artık. Biz internet üzerinden her gün 10 tane soru koyacağız ve öğrencilerimiz bu soruları online olarak çözecekler. Akşam da internete girecekler ve hocalarımız bu soruların açıklamalarını video ortamında yapacaklar. Burada yazma fırsatı da sunulacak. Ayrıca ‘Kelimenin eş anlamlısı ne, zıt anlamlısı ne?’ gibi detaylı anlatım da sağlanacak. Bunun için sağlam bir altyapı oluşturduk. Öğrencilerimiz kavramdilmerkezi.com adresinden bu bilgilere erişebilecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.