Kayak Federasyonundan Ücret Uyarısı

Kayak Federasyonu, yeni sezonda 1 kişinin saatlik kayak ücretini 120 TL olarak belirlendi. Müdürlere çağrı yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Aralık 2011 11:38
Kayak Federasyonundan Ücret Uyarısı

Kayak Federasyonu, yeni sezonda 1 kişinin saatlik kayak ücretini 120 TL olarak belirlendi. Federasyon, kayak merkezlerinde lisansı vizeli olmayan eğiticilerin ders vermesinin engellenmesini istedi.

Kayak Federasyonu tarafından Bolu, Bursa, Erzurum, Isparta, Kars, Kastamonu, Kayseri ve Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerine yazı göndererek, kayak ve Snowboard ögretici lisansı olmayan kişilerin ders vermesinin önüne geçilmesini bu kişilerin güvenlik birimlerlerince engellenmesini istedi.

Kayak sezonu nedeniyle federasyon tarafından 2012 yılında öğreticilerin 1 kişi için saatlik ders ücretini 120, iki kişi için 180, 3 kişi için 210, 4 kişi için 240, 5 ve üzerindeki gruplar için kişi başına saatlik 40 TL olarak belirledi. Federasyon tarafından yapılan açıklamada, şöyle denildi:

"Kayak ve snowboard ögretici lisansı olanlar 2012 yılında kişi ve gruplara federasyonumuzca belirlenen ücretler doğrultusunda ders verebilecektir. Ancak, lisens vizesi yaptırmayan ögreticilerin kayak merkezlerinde ücretli ders verilmesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve güvenlik birimlerince engellenecektir."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.