Kayak Kulüplerine Malzeme Desteği

Kayak Kulüplerine Malzeme Desteği

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mart 2017 16:13
Kayak Kulüplerine Malzeme Desteği

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Kayak branşında faal olan spor kulüplerine Kayak malzeme desteği yapıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Spor Kuruluşları Daire Başkanlığı tarafından kayak sporunun geliştirilmesi amacıyla 26 ilde, 91 kulübe, 1 milyon 725 bin TL’lik malzeme yardımı yapılıyor.

Bu kapsamda Isparta’da faal olan 3 spor kulübüne kayak malzemesi gönderildi. Gönderilen kayak spor malzemeleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından dağıtımı yapıldı.
Malzeme dağıtım törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Spor Şube Müdürü Ahmet Taşdemir, kulüp idarecileri ve sporcular katıldı.

Kayak malzemeleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek tarafından Isparta Bölgespor Kulübü, Isparta Aile ve Spor Politikalar Spor Kulübü ve Davraz Kayak Spor Kulübü yöneticilerine teslim edildi.

Kayak malzemeleri teslim alan Spor Kulübü Temsilcileri, kendilerine destekte bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü, Kayak Federasyonu ve İl Müdürlüğüne teşekkür etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Murat Gevrek ise, “Bakanlığımız kayak sporunun geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması için çalışmalarına devam ediyor. Bu amaçla ülke genelinde faal kulüplerine malzeme yardımı yapılıyor. İlimizde bu yardımlardan gerekli payını aldı. 3 kulübümüze malzeme desteği sağladık. Bu desteklerle hem ülkemiz, hem de ilimiz kayak ve Snowboard’a olan ilginin artacağına inanıyorum. Başarının da beraberinde geleceğini düşünüyorum. Bakanlığımız, Spor Genel Müdürlüğümüz ve Federasyon Başkanlığına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.