Kaybedilen Eğirdir’i Yeniden Kazanacağız

4’ncü kez Eğirdir Belediye Başkanlığı’nı kazanan Ömer Şengöl, Belediye önünde Eğirdir halkıyla kutlama yaptı. Başkan Şengöl, kutlamada yaptığı konuşma da “geçen dönemde kaybedilen Eğirdir’i tekrar kazanacağız” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Nisan 2014 12:08
Kaybedilen Eğirdir’i Yeniden Kazanacağız

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, 4’ncü kez Eğirdir Belediye Başkanı seçilmesinin mutluluğunu yaşadığını belirterek, Eğirdir’e hizmet için vakit kaybetmeden çalışmalara başladıklarını söyledi.

EĞİRDİR’İ BAŞTAN İNŞAA EDECEĞİZ
Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, geçen dönem kaybolan Eğirdir’i tekrar inşaa edeceklerini belirterek, “Ben Eğirdir’liyim. Amacım 5 yıl kayıp olan Eğirdir değerlerini tekrar toparlayıp üst sıralara çıkarmaktır. Eğirdir Isparta’nın en güzel ilçelerinden biridir. Allah Eğirdir’e öyle bir güzellik vermiş ki bunu dışarıdan gelen turistler hayretle seyrediyorlar. Biz kaybolan Eğirdir’i tekrar inşaa edeceğiz” dedi.

EĞİRDİR GÖL’Ü HER İŞE YARIYOR
Başkan Şengöl, Eğirdir Göl’ünün Isparta için önemli olduğunu belirterek, gölün her işe yaradığını söyledi.
Başkan Şengöl, “Dünyanın en güzel tatlı su gölü Eğirdir Göl’ü buradadır. Eğirdir Göl’ü her işe yarıyor. İçme suyu, sulama, su ürünleri (kerevit, balık) gibi her türlü insanların ihtiyacını karşılayan bu gölü korumak tüm Ispartalıların en önemli görevi olmalıdır. Çünkü Isparta bu gölden su içiyor. Şu anda gölümüz ter temiz. Her hangi bir kirlilik durumu yoktur” dedi.

DAĞ VE EVLER ARASINA İSTİNAT DUVARI YAPACAĞIZ
Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, hastane caddesi üzerindeki evlerin heyelan bölgesinde olduğunu belirterek, evler ve dağ arasına istinat duvarı yapacaklarını söyledi.

Başkan Şengöl, “Eğirdir’in en önemli can damarı olan hastane caddesi üzerindeki yüzlerce blok evlerinin heyelan nedeniyle oturan insanların can ve mal güvenliği tehlike arz etmektedir. Bu bloklar dağ yamacı üzerinde kurulmuştur. Dağdan gelen kayalar sorun teşkil ediyor. Derhal kolları sıvayarak evler ve dağ arasında istinat duvarı oluşturarak vatandaşlarımızı koruyacağız. Ayrıca 5 yıldır adeta Eğirdir em yeşilliğini kaybetmiştir. Tekrar yeşil alanlar, parklar yapacağız. Eğirdir Kalesi’nin bulunduğu yerin arka tarafına iş yerleri yapacağız” diye konuştu.

EĞİRDİR’DE KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ BAŞLATACAĞIZ
Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Eğirdir’de kentsel dönüşüm projesini başlatacaklarını belirterek, “Eğirdir’in en büyük projelerinden birisi de kentsel dönüşümü başlatacağız. Önümüz de bir çok projelerimiz var. Bunu hayata geçirmek bir Eğirdir’li olarak görevimdir. Ben Eğirdir için tekrar göreve geldim. Tecrübe ve birikimlerimi Eğirdir’e aktarmaya çalışıyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum