Kayınbiraderini Av Tüfeğiyle Vurdu

53 yaşındaki H.Ö., kayınbiraderi 26 yaşındaki Osman Çiçek'i çıkan tartışmada karnından av tüfeğiyle vurup yaraladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Aralık 2014 13:15
Kayınbiraderini Av Tüfeğiyle Vurdu

İfadesinde kayınbiraderinden 3 bin lira alacağı olduğunu öne süren H.Ö., eşinin kendisini 25 bin liralık ziynet eşyasıyla terk etmesi üzerine konuşmak için çağırdığı Çiçek ile tartıştıklarını söyledi. Adliyeye sevk edilen H.Ö., tutuklandı.

Olay, dün akşam saatlerinde, Kırcağız Mahallesi Adalet Sarayı yakınlarında meydana geldi. Belediyeden emekli H.Ö.'nün 1.5 yıllık eşi Z.Ö., İddiaya göre 25 bin liralık ziynet eşyasıyla evi terk ederek memleketine döndü. Bunun üzerine H.Ö., konuyu görüşmek için kayınbiraderi Osman Çiçek ile randevulaştı. İkili arasında başlayan sohbet tartışmaya dönüştü. H.Ö. de park halindeki otomobile yönelip araçta bulunan ruhsatlı av tüfeğini alarak Çiçek'e ateş etti. Karnından yaralanan Çiçek, kanlar içinde yerde kaldı. H.Ö. olay yerinden kaçarken, ağır yaralı Çiçek çevredekilerin yardımıyla, otomobille İzan Özel Sağlık Hastanesi'ne kaldırıldı. Bağırsaklarının büyük bir bölümü zarar gören Osman Çiçek, bugün öğle vakti ambulans helikopterle Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi'ne sevk edildi.

Olayın ardından suç aleti tüfekle emniyete giderek teslim olan H.Ö. ifadesinde; eşinin 25 bin liralık ziynet eşyasıyla kendisini terk ederek memleketi Samsun'a gittiğini, ayrıca kayınbiraderinden 3 bin lira alacağı olduğunu, konuşmak için buluştuklarını ancak tartışmaya başlayınca olayın gerçekleştiğini söyledi.

Emniyette işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.Ö., tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.