Kayınpederi Vefat Etti, Damadı Aday Oldu

Kayınpederi Vefat Etti, Damadı Aday Oldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mayıs 2017 14:55
Kayınpederi Vefat Etti, Damadı Aday Oldu

İsmail Küçükköse'nin vefatından sonra Konyabucağı Mahallesi sakinleri bu haftasonu muhtar seçecek.

Eğirdir Belediyesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan 36 yaşındaki Ahmet Çetintürk, Eğirdir İlçesine bağlı Konyabucağı Muhtarlığı için adaylığını koydu. Çetintürk hafta sonu yapılacak muhtarlık yarışında adaylığını açıkladı. Vefat eden Muhtar İsmail Küçükköse'nin yerine Kaymakamlık emriyle 4 aydır muhtarlığa vekalet eden Ahmet Çetintürk, bu süreçte vekalet yürüttüğü görevi layıkıyla yerine getirdiği belirtildi.

 

Konyabucağı Mahallesine daha iyi hizmet verebilmek için adaylığını açıkladığını belirten, Ahmet Çetintürk, “Kayınpederim İsmail Küçükköse'nin vefatından sonra mahallemizin eksikliklerini gidermeye çalıştım. Yol yapımı, çocuk park yapımını sağladık, camimizin merdiveni ve tuvaleti yapılarak eksiklikleri giderildi. Belediyemizin destekleriyle mahallemizi bu süreçte sahipsiz bırakmadık. Belediyede çalışmanın avantajlarını kullandım. Vatandaşlarımıza ve mahallemize daha iyi hizmet verebilmek adına hafta sonu yapılacak muhtar seçiminde adayım. Telefonum açık olduğu sürece her zaman bana ulaşabilecekleri bir muhtar olacağım. Mahallemizin eksiklerini biliyoruz, eksikliklerin giderilmesi için daha güzel ve yaşanabilir bir Konyabucağı mahallesi için adayım. İyi bir ekibimiz olacak. Hizmet sevdalısı bir kardeşiniz olarak mahallemize en iyi hizmeti getirmek adına çalışacağım. Mahalle sakinlerimizin oyunu bekliyorum” dedi.

konyabucagi-muhtar-adyi-(3).jpeg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.