Kayıp Çocuğun Cesedi Bulundu

Kayıp çocuğun cesedi bulundu. 2 gündür kayıp olarak aranan 5 yaşındaki kız çocuğu öldürülmüş olarak bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mayıs 2011 17:14
Kayıp Çocuğun Cesedi Bulundu

Şehitkamil ilçesi Aydınlar Mahallesi'nde pazar günü öğleden sonra kayıplara karışan 5 yaşındaki Fatma Demir'i bulmak için bir taraftan ailesi, bir taraftan da kayıp ihbarı yapılan polis, şehrin her tarafını didik didik aradı.

CESEDİ SOKAĞA ATILMIŞ HALDE BULUNDU

Ailenin ikametinin yakınında bulunan Asri Mezarlık dahil her tarafı arayan aile ve polis, aramalarını sürdürdüğü sırada, küçük kızın cesedi ailenin evine yakın bir sokağa atılmış olarak görüldü. Boğularak öldürüldüğü tahmin edilen Fatma Demir'in cesedini gören ailesi ve yakınları sinir krizleri geçirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri de vatandaşları sakinleştirmekte güçlük çekti. Olay yerine çok sayıda polis takviye edilirken, küçük kızın cesedi de yapılan incelemenin ardından otopsi için Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, küçük kızı kaçıran ve öldürerek sokak ortasına atan kişi veya kişileri yakalamaya çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.