Kayıp Gencin Cesedi Gölette Bulundu

Yalvaç’ta dün sabah kaybolan 15 yaşındaki Ferdi Eğrikılınç'ın cesedi, 24 saat sonra ilçeye 5 kilometre uzaklıktaki sulama göletinde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Eylül 2014 14:44
Kayıp Gencin Cesedi Gölette Bulundu

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde perşembe sabahı evinden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Ferdi Eğrikılınç'ın ailesinin ihbarı üzerinde polis ve jandarma ekipleri arama çalışması başlattı. İlçe merkezinden 5 kilometre uzaktaki Hisarardı Sulama Göleti yakınlarında Fenerbahçe forması, eşofman ve ayakkabı bulunduğu ihbarı üzerine polis ve jandarma ekipleri, aramaları bu bölgede yoğunlaştırdı.

Kayıp gencin boğulmuş olma ihtimali üzerine komşu ilçe Beyşehir Belediyesi'nden su altı ekibi istendi. Bugün sabah saatlerinde ilçeye gelen su altı ekibi, dalış kıyafetleri ile gölette arama yaptı. Ekipler kısa süre sonra 2 metre derinlikte Ferdi Eğrikılınç'ın cansız bedenine ulaştı. Su altı ekibi tarafından göletten çıkarılan Eğrikılınç'ın vücudunda herhangi bir ize rastlanmadı.

Olayı haber alan Yalvaç Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Manga olay yerine gelerek, görevlilerden bilgi aldı. Yapılan ön incelemenin ardından ceset, otopsi yapılmak üzere ambulansla Yalvaç Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

24 saattir oğlundan iyi haber bekleyen terzi 55 yaşındaki Hidayet Eğrikılınç, acı haberi güvenlik güçlerinden aldı. Baba Eğrikılınç, teşhis için güvenlik güçleri tarafından evinden alınarak Yalvaç Devlet Hastanesi morguna getirildi. Oğlunun cesediyle karşılaşan Hidayet Eğrikılınç, sinir krizi geçirdi.

Ölümü ilçede büyük üzüntü yaratan Ferdi Eğrikılınç, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'ndan mezun olmuş ve bu yıl lise eğitimine başlayacaktı.

DHA

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.