Kayıp Kızların Sırrı Bu Mesajlarda Gizli

Kayıp Kızların Sırrı Bu Mesajlarda Gizli

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Şubat 2020 13:46
Kayıp Kızların Sırrı Bu Mesajlarda Gizli

Kendilerinden 5 gündür haber alınamayan 3 liseli kızın oluşturdukları WhatsApp grubundan yaptıkları ‘kaçış planı’ kayıp kızların sırrını deşifre etti. Yazışmalarda ‘Çok uzak oralar’, ‘Ben korkuyorum ama kararlıyım’, ‘Bari para biriktirelim’, ‘Dileniriz’ gibi konuşmalar dikkat çekti.

20 Şubat’tan bu yana kendilerinden haber alınamayan 3 liseli kızın WhatsApp grubu oluşturarak kaçış planı yaptıkları ortaya çıktı. Kayıp lise öğrencileri Tuana Y., Gülizar S. ve Buse A.'nın, WhatsApp grubundan beraber kaçma planları yaptıkları yazışmalar dikkat çekti.

Aileler, kızlarına ulaşamayınca polise kayıp başvurusunda bulundu. 5 gündür yapılan tüm aramalara rağmen Tuana, Gülizar ve Buse’den haber alınamadı.

Kayıp kızların anneleri katıldıkları televizyon programında kızların, kendi aralarında ‘Çok uzak oralar’, ‘İzmir yolu ne taraf oraya kadar gitmemiz lazım’, ‘Ben korkuyorum ama kararlıyım’, ‘Bari para biriktirelim’, ‘Dileniriz’ gibi konuşmalar yaptıklarını ifade etti.
Yapılan araştırmalar sonucu 3 liseli kızın Denizli'ye gittikleri tespit edildi. Canlı yayın programında kayıp kızların dün saat 15.00-16.00 sıralarında Denizli'de görüldüğü ve otostopla bir minibüse binerek Sarayköy'e gittikleri ihbarında bulunulduğu da dile getirildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.