Kayıp Olarak Bildirilen Gencin Cesedi Bulundu

Eğirdir'de yaşayan ve ailesi tarafından 10 gün önce kayıp ihbarı yapılan Mustafa Erhan, 10 gün sonra Isparta-Antalya karayolunun 55. km'sinde, bir köprü altında, kaza yaptığı aracına sıkışmış halde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Eylül 2011 11:25
Kayıp Olarak Bildirilen Gencin Cesedi Bulundu

Eğirdir’de yaşayan ve ailesi tarafından 10 gün önce kayıp ihbarı yapılan Mustafa Erhan, 10 gün sonra Isparta-Antalya karayolunun 55. km’sinde, bir köprü altında, kaza yaptığı aracına sıkışmış halde bulundu.

Eğirdir’de yaşayan ve ailesi tarafından 10 gün önce kayıp olarak bildirilen 25 yaşındaki Mustafa Erhan, Bucak’ın Elsazı köyü, Mercimek köprüsü altında bulundu.

Güvenlik güçleri tarafından Türkiye’nin her yerinde aranan ve en son Antalya yolunda bulunan MOBESSE kameraları tarafından görüntülenen Mustafa Erhan, 10 gün boyunca Dereboğazı yolunda arandı.

Arama-kurtarma ekiplerinin tüm aramalarına rağmen bulunamayan Mustafa Erhan, önceki gece saat 01.10 sularında, Burdur’un Bucak ilçesine bağlı Elsazı köyü yakınlarındaki Mercimek köprüsü altında köylüler tarafından kaza yapan aracının içinde sıkışmış vaziyette bulundu.

Köylülerin durumu Jandarma’ya bildirmesi üzerine olay yerine giden ekipler, kazanın 1 hafta önce olduğunu, aracın Mercimek köprüsünden aşağıya uçtuğunu tespit ettiler. Cesedi çürüyen Mustafa Erhan’ın kazadan sonra araçtan çıkmaya çalıştığı ancak başarısız olduğu da gözlendi.

2 saatlik çalışma neticesinde İl Afet Acil Durum Müdürlüğü ekipleri tarafından araçtan çıkartılan Mustafa Erhan’ın cesedi Bucak Jandarma Komutanlığı’na teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum