Kayıp SGK Müdürünün Şüpheli Ölümü

Kayıp SGK Müdürünün Şüpheli Ölümü

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Nisan 2016 15:41
Kayıp SGK Müdürünün Şüpheli Ölümü

Yalvaç Sosyal Güvenlik Kurumu Eski Müdürü Adem Kara, kafasından tabancayla vurulmuş halde ormanlık alanda bulundu.

Yalvaç Sosyal Güvenlik Kurumu Eski Müdürü Adem Kara, kafasından tabancayla vurulmuş halde ormanlık alanda bulundu. Kara'nın cinayete kurban gitmiş olabileceği üzerinde duruluyor.

Edinilen bilgiye göre, Antalya'nın Kepez ilçesi Şelale Mahallesi 7390 sokak üzerindeki ormanlık alanda saat 14.00 sıralarında yerde yatan ve kafasından kan gelen şahsı gören bir vatandaş durumu sağlık ekiplerine ve polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri kafasından vurulan şahsın Isparta Yalvaç Sosyal Güvenlik Kurumu Eski Müdürü Adem Kara olduğunu tespit etti.

Hayatını kaybettiği belirlenen Kara'nın cesedi üzerinde olay yeri inceleme ekipleri detaylı inceleme başlattı. Kara'nın bir süredir kayıp olarak arandığı da öğrenilirken polis ekipleri olay yerindeki tabancının duruş şekli nedeniyle cinayet ihtimali üzerinde duruyor.

Kara'nın geçtiğimiz yıl Antalya'dan Yalvaç'a tayin edildiği ve bir süre öncede açığa alındığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.