Kayıp Şoförü Arama Çalışmaları Sonlandırıldı

Yalvaç'ta dereye düşen otomobilin sürücüsü için bir haftadır derede yapılan arama çalışmalarından sonuç alınamadığı bildirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Temmuz 2012 19:32
Kayıp Şoförü Arama Çalışmaları Sonlandırıldı

Yalvaç'ın Sücüllü beldesinde 6 Nisan Cuma akşamı Uluçay deresinde bulunan 35 BSC 15 plakalı otombilin sürücüsü Mustafa Kucur (48) için başlatılan arama çalışmalarının sonuç vermediği ve arama çalışmalarının sonlandırıldığı kaydedildi.

Sücüllü Belediye Başkanı Şenel Özkanlı, Isparta Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi'nin bir hafta süren arama çalışmalarını sonlandırdıklarını söyledi. Derede Mustafa Kucur'a ait mont ve 200 lira para bulunduğunu kaydeden Özkanlı, "Arama çalışmaları Eğirdir Gölü'ne kadar sürdü ama herhangi bir bulguya rastlanılmadı. Bunun üzerine de ekipler beldeden ayrıldı" dedi.

Yalvaç'a bağlı Sücüllü beldesinde 6 Nisan Cuma akşamı Ayşe Kucur, eşinin eve gelmemesi nedeniyle jandarmaya haber vermesi üzerine yapılan arama çalışmalarında Mustafa Kucur'a ait otomobil derede bulunmuş, ancak Kucur'a rastlanılmamıştı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.