Kayıt Dışı İstihdama Kayıtsız Kalma

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), kayıt dışı istihdamla mücadele kapsamında "Kayıt dışı istihdama kayıtsız kalma" isimli proje yarışması düzenledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Nisan 2014 10:41
Kayıt Dışı İstihdama Kayıtsız Kalma

Kayıt dışı istihdam konusunda toplumsal duyarlılığı, bilgi ve bilinç düzeyini artırmayı amaçlayan yarışma kapsamında dereceye gireceklere toplam 57 bin 500 lira ödül verilecek.

Kayıt dışı istihdamla mücadele sürecinde bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetleri kapsamında farkındalık oluşturulabilecek ve toplumun tüm kesimlerinin katkı sunabileceği bir organizasyon amaçlayan SGK, kayıt dışı istihdamla mücadele konusunda özgün ve uygulanabilir projelerin kabul edileceği "Kayıt dışı istihdama kayıtsız kalma" isimli proje yarışmasını başlattı.

Proje yarışmasına, en fazla 7 sayfadan oluşacak projelerle 20 Nisan'a kadar başvurulabilecek.

Birinciye 20 bin lira, ikinciye 15 bin lira, üçüncüye 10 bin lira, dördüncüye 7 bin 500 lira ve beşinciye 5 bin lira olmak üzere toplamda 57 bin 500 lira ödülün verileceği yarışmada, seçici kurulun ödüle değer bulduğu projeler mayıs ayı içinde kamuoyuyla paylaşılacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.