Kayıtlar Bugün Başladı!

26 branşta düzenlenecek yaz spor okulları için kurs kayıtları bugün başladı. Kursalar 1 Temmuz'da başlayacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Haziran 2019 15:34
Kayıtlar Bugün Başladı!

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl organize edilen Yaz Spor Okulları kayıtları bugün başladı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çocukların yaz aylarında vakitlerini daha verimli geçirebilmesi ve küçük yaşlarda gençlere spor kültürünü yerleştirmek amacıyla başlatılan ücretsiz Yaz Spor Okulları, bu yılda devam edecek.

Her yıl binlerce öğrencinin spor yapmak için tercih ettiği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yaz Spor Okulları 27 branşta eğitim verecek. 2019 Yaz Spor Okulları için kayıtlar 10 Haziran 2019 tarihinde başlıyor. Kayıt noktaları belli oldu. Kayıtlar 6 Mart Spor Salonu, Atatürk Stadyumu giriş kapısı ve IYAŞ PARK AVM’de alınacak.

5-18 yaş aralığındaki her çocuğun ücretsiz olarak katılabileceği yaz spor okullarında, çocuklar bir yandan serbest zamanlarını değerlendirebilecek bir yandan da sevdikleri spor branşında kendilerini geliştirebilecek.
İl Spor Merkezleri Yaz Spor Okullarına kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler ve veliler 10 Haziran 2019 tarihinden itibaren belirlenen kayıt noktalarında formlarını doldurularak, teslim edebilecekler. 26 branştaki kursların başlama tarihi 1 TEMMUZ 2019. Kayıtlar bu tarihten itibarende alınmaya devam edecek.

Detaylı bilgi 0 246 218 41 60 – 125 dahili telefon hattından alınabilecek.

BRANŞLAR
İL SPOR MERKEZİ YAZ SPOR OKULLARI (5-18 YAŞ ARASI)
Atletizm, Badminton, Basketbol, Bisiklet, Bocce, Boks, Cimnastik, Dağcılık, Dart, Eskrim, Futbol, Güreş, Halter, Hentbol, Judo, Karate, Kick Boks, Masa Tenisi, Okçuluk, Satranç, Taekwondo, Tenis, Voleybol, Wushu-Aikido, Yelken (Eğirdir), Yüzme (ÜCRETLİ)

ENGELLİLER İL SPOR MERKEZİ AÇILIYOR
Yaz Spor okullarında engelli sporcu ve çocuklarımızda unutmayacak. Yaz sürecinde belirlenen branşlarda ücretsiz spor faaliyetlerine yönlendirilecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.