Kaymakam Abdullah Akdaş Öğrencileri Sevindirdi

Kaymakam Aktaş Öğrencileri Sevindirdi

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Nisan 2017 16:16
Kaymakam Abdullah Akdaş Öğrencileri Sevindirdi

Yılgıncak Köyü Halk Toplantısı sırasında dizüstü bilgisayar isteyen iki öğrenciye söz veren Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş, makamında bilgisayarları öğrencilere hediye etti. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Yılgıncak Köyü Halk Toplantısı sırasında dizüstü bilgisayar isteyen iki öğrenciye söz veren Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş, makamında bilgisayarları öğrencilere hediye etti. Halk toplantısı esnasında söz alan Fatma Dikbaş ve Zeynep Özge Dikbaş adlı öğrenciler, bilgisayarlarının olmadığını ve ders çalışırken sıkıntı yaşadıklarını belirterek Kaymakam Abdullah AKDAŞ’dan bilgisayar istemişlerdi. TEOG’a hazırlandıklarını belirten gençlere Kaymakam Akdaş, dizüstü bilgisayar sözü vermişti.

Eğirdir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına öğrencilerimiz için bilgisayar alınması talimatını veren Sayın Akdaş, Kaymakamlık Makamına gelen Fatma ve Zeynep Dikbaş’a hediyelerini teslim ederek TEOG’da başarılı olacaklarının sözünü aldı. Öğrencilerimizin TEOG’dan başarılı olmaları halinde burs sözünü de veren Akdaş, “Bana yapacağınız en büyük teşekkür, sınavda başarı göstererek iyi yerlere gelmenizdir” dedi. Kaymakam Akdaş,, öğrencilerinin sınav sonuçlarını da yakından takip edeceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.