Kaymakam Belediye’nin Çalışmalarını Takdir Etti

Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Eğirdir Belediyesinin yürüttüğü çalışmaları yerinde inceledi. Kaymakam Yılmaz, yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Özmeral’e teşekkür etti.

Yayınlanma:
Kaymakam Belediye’nin Çalışmalarını Takdir Etti

Eğirdir’de Belediye’nin yaptığı hizmetleri sık sık yerinde inceleme fırsatı bulan İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, İlçe Trafik Tescil Bürosu etrafında yapılan kaldırım, yol ve duvar çalışmalarını Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral ve İlçe Emniyet Müdürü Yasin Orakoğlu ile birlikte inceledi.

İlçe Trafik Tescil Bürosu etrafında yapılan kilitli taş parke ile döşeme çalışmalarını yerinde gören Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz ve İlçe Emniyet Müdürü Yasin Orakoğlu, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i tebrik ederek yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, havaların düzgün gitmesini fırsat bilip çalışmalara ara vermeden hızlı bir şekilde devam edildiğini belirterek Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz’a çalışmaları takibedip, yerinde incelemelerde bulunarak beğendiği için teşekkür etti.
Başkan Özmeral, “Belediyemiz her geçen gün iyiye doğru gidiyor. Bizim insanımızın daha çok ve daha güzel hizmetlere lâyık olduğunu biliyoruz. İmkânlarımız nisbetinde hizmetlerimizi en güzel şekilde yapmaya gayret gösteriyoruz.” dedi

İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, yapılan yol çalışmaları ve çevre düzenlemelerini Başkan Özmeral ile birlikte yerinde inceleyerek “Bu yollarımız önceden çok bozuktu ve yapılması gerekiyordu. Şimdi kilitli taş parke ile düzgünleştirilip güzelleştiğini görüyoruz. Belediye Başkanımız titizlikle ve fedakârca çalışıyor. Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Yasin Orakoğlu da Belediye’nin yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “İlçe Trafik Tescil Büro’su ve İlçe Emniyet Müdürlüğü lojmanlarının etrafı çok güzel oldu. Yollarımız ve kaldırımlarımız güzelleşti. Belediye çalışanlarına ve Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Baba Sultan Kavşağı’ndan itibaren Askeri Nizamiye Kavşağı’na kadar yapılan kaldırımlarla birlikte yeni durakları da inceleyen İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, “Vatandaşlarımızın ihtiyacına cevap verecek olan bu duraklar güzel ve şık olmuş. Hayırlı olsun.” dedi.

Başkan Özmeral, kaldırımların gölden tarafa olan kısımlarına düşme tehlikelerini önlemek için ileriki günlerde korkulukların yapılacağını ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.