Kaymakam Tuvalete Gitti!

Haber başlığına bakıp bu nasıl haber demeyin! Konu önemli...

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Mart 2014 16:14
Kaymakam Tuvalete Gitti!

Eğirdir çarşı merkezinde büyük eksikliği hissedilen Hızır Bey Camiî ve Dündar Bey Medresesi’ne yakın bir yerde Eğirdir Belediyesi’nin yaptırdığı yeni tuvaleti İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz ve Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, son durumunu birlikte incelediler.

Hizmet vermeye hazır hale getirilen Cami Mahallesi’ndeki tuvaletin bölgenin en güzel tuvaletlerinden biri olma özelliği taşıması ile yaşlı ve engelliler için asansörlü oluşu dikkat çekiyor.

İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, “Eğirdir’e yakışan bir tuvalet olmuş. Hiçbir şeyden ve masraftan kaçınılmamış. Çalışmalarınızı yakından takibediyor ve sizi tebrik ediyorum” diyerek Başkan Özmeral’e teşekkür etti.

Başkan Özmeral, ilçe merkezinde güzel, kullanışlı bir tuvalete ihtiyaç olduğunu, bunu da tamamladıklarını belirterek, “Yeni tuvaletimiz hizmete hazır hale getirildi. Çok yakında hizmete girecek. Eğirdir’imiz ve saygıdeğer halkımız için ne yapılsa azdır. Engellilerimiz, yaşlılarımız ve bayanlar unutulmadı. Asansörünü tenkit edenler oldu ama gelecek için doğru olduğu anlaşılacaktır” diyerek İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz’a incelemelerinden dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum