Kaymakkapı Meydanı Sil Baştan

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, her platformda açıkladığı Kent Meydanı Projesi’ne yakın zamanda başlayacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Şubat 2013 17:20
Kaymakkapı Meydanı Sil Baştan

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, her platformda açıkladığı Kent Meydanı Projesi’ne yakın zamanda başlayacak. Özellikle Kaymakkapı Meydanı’nda çok önemli değişikliklere imza atılacak, yaşam alanları oluşturulacak.

Kaymakkapı Meydanı’ndaki mevcut görüntü artık tarih olacak. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, belki de hayalindeki projeyi hayata geçiriyor. Kısa süre içinde çalışmalarına başlanacak olan Kent Meydanı Projesi’nde Ispartalıları büyük sürprizler bekliyor.

BÜFELER KALDIRILACAK HAVUZLAR YAPILACAK
Günaydın, özellikle büfelerin şehir meydanında artmasından büyük rahatsızlık duyuyor. Bunların kapatılması için büyük çaba sarfeden Günaydın, Kent Meydanı Projesi’nde bu görüntülerin bir daha oluşmayacağını söyledi. Hatta Belediye İş Hanı çevresinde büfe şeklinde onlarca yer var. Günaydın, bunların kaldırılıp yerine havuzların, yeşil alanların yapılmasının planladığını bildirdi.

DAHA KULLANILABİLİR ALANLAR OLUŞTURULACAK
Öte yandan Günaydın, yeni yapılacak olan Kent Meydanı’nda vatandaşlara yönelik daha kullanılabilir alanların oluşturulacağını ifade etti. Şu anda Isparta’nın altyapı çalışmalarının büyük bir hızla yürütüldüğünü ve altyapının üst yapıdan daha önemli olduğunu savunan Günaydın, şöyle devam etti: “Avrupa’da olup da biz de olmayan ne var? Hiç bir şey. Altyapıyı bildiğiniz gibi yapıyoruz.

Üst yapı altyapıdan daha önemli değil. Yani Isparta zaten bir Avrupa kenti. Diğer iller Isparta’yı örnek almaya başladı. Özellikle Burdur yaptığımız çalışmalar konusunda bizden bilgi alıyor. Afyon’da bu iller arasında. Projeyi nasıl yaptığımız ve kaynağı nasıl bulduğumuz konularında sıkça sorular geliyor.

ISPARTA’YI YAŞANABİLİR KENTLER
SIRALAMASINDA 1. SIRAYA TAŞIMAK İSTİYORUZ
Biliyorsunuz Isparta yaşanabilir kentler sıralamasında 3. Sırada yer alıyor. Biz yeni yapacağımız çalışmalarla bunu 1. Sıraya yükseltmeyi hedefliyoruz.

Isparta’da göreve geldiğimiz günden bu yana sadece Isparta için çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Daha hayata geçireceğimiz çok önemli projeler var. Kent Meydanı Projesi bunlardan sadece biri.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum