Kaza Mezarlıkta Yakaladı

Kaza Mezarlıkta Yakaladı

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ocak 2015 16:42
Kaza Mezarlıkta Yakaladı

Arkadaşlarıyla boş olduğu için mezarlık içerisinde bisikletleriyle gezen 12 yaşında ki M.A.A 41 yaşında ki B.N kontrolündeki araca çaptı.

Olay bugün öğle saatlerinde Asri Mezarlık içerisinde gerçekleşti. Arkadaşlarıyla birlikte havanın güzel olmasını fırsat bilen 12 yaşında ki M.A.A boş olduğundan dolayı Asri Mezarlık içerisinde bisikletleriyle gezmeye başladı. Bu sırada kabir ziyareti yapmak için Asri Mezarlığa gelen B.N ziyaretini tamamladıktan sonra aracı ile evine gitmek için yola çıktı. Tam bu sırada mezarlığın içerisinde bisikletle gezen gençlerden M.A.A, seyir halindeki B.N’nin aracına çarptı. Çarpmanın etkisiyle bisikletli genç yere düşerek başından yaralandı.

Olay yerine sevk edilen 112 ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldı. M.A.A tedavi görmek üzere Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. Bisikletli gencin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ