Kaza Olmasın Diye Kurban Kesilmişti Ama...

Kaza Olmasın Diye Kurban Kesilmişti Ama...

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ocak 2016 13:28
Kaza Olmasın Diye Kurban Kesilmişti Ama...

Bir daha kaza yaşanmasın diye kurban kesilen Anıt Kavşağında o günden bugüne 2 ciddi kaza daha yaşandı. Pazar günkü kazada minibüs kavşakta kamyona çarptı. Şans eseri ölen olmadı.

Yalvaç Anıt kavşağı Pazar günü yine bir kazaya tanıklık etti. Sürücülerin aceleciliği ve kural ihlali nedeni ile yaşanan kazalardan biri daha ucuz atlatıldı. Kazada Senirkent istikametinden Şarkikaraağaç istikametine seyir halind eolan ve içerisinde inşaat işçilerini taşıyan minibüs ilçe merkezinden Isparta istikametine gitmekte olan Osman Çetin yönetimindeki 32 YF 764 plakalı kamyona çarptı.

Kazada minibüs hurdaya dönerken sürücü Uğur Öz (25) hafif şekilde yaralandı. Araçta bulunan 5 kişi ise yara almadan kurtuldu. Minibüste bulunan yolcuların ifadelerine göre kamyon sürücüsünün kırmızı ışık ihlali yaptığı kazanın bu nedenle meydana geldiği ileri sürüldü.

Geçtiğimiz haftalarda da itfaiye ile bir özel otomobl kavşakta çarpışmış kazada itfaiye aracı devrilerek yan yatmıştı. Bu kazada da 2 sürücü hafif şekilde yaralanmıştı.

KURBAN KESİLDİ ALLAH KORUYOR
Her iki kazada da şiddetli çarpışma olmasına rağmen sürücü ve yolcuların azayı hafif yaralı olarak atlatmasının mucize olduğunu dile getiren vatandaşlar; “Allah kesilen kurbanın sayesine insanları koruyor. İnsan olarak biraz da biz dikkat etsek kazada olmayacak. Ama ne hikmetse 2 dakika kırmızı ışıkta beklemeyi çok görüyoruz. Sonuç ortada. Ne olur biraz dikkat. Tedbir bizden takdir Allah’tan. Biz tedbirli olmadıkça deve kurban etsen ne yazar” diyerek sürücülerin kavşakta dikkatli olmaları istendi.

İKİ TARAF BİRBİRİNDEN DAVACI OLDU
Kazanın ardından taşıt sahipleri biribirinden davacı olunca Emniyet görevlileri ifadelerini aldıktan sonra Savcılığa sevk etti. Kazadan sonra yol belediye ekipleri tarafından temizlenerek trafiğe açıldı.

Nurettin Arkan / Yalvaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum