Kaza Yaptı Kayıplara Karıştı

Yalvaç Abacılar Mahallesi Isparta yolunda özel oto takla atarak orta refüjdeki ağacı devirdi. Sürücü eşini hastaneye bırakıp ortalıktan kayboldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ekim 2014 11:43
Kaza Yaptı Kayıplara Karıştı

Yalvaç'ta saat 21.00 sıralarında meydana gelen kazada bir araç takla attı. Sürücü Murat H. kaza sonucu eşi ile birlikte kazadan hafif yaralı olarak kurtuldu. Eşini bir başka araçla Yalvaç Devlet HAstanesine götüren sürücü tedavi olmak yerine iddiaya göre hastaneden ayrıldı. Eşi tedavi altına alınırken sürücüye ise polis ve yakınları ulaşmaya çalışsa da bir türlü temas sağlanamadı.

HIZINI ALAMAYIP REFÜJE ÇIKTI
Kaza saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Sürücü Murat H. bir arkdaşından aldığı 32 YN 229 plakalı binek otomobil ile ilçe merkezinden Isparta istikametine seyir halinde iken Abacılar kavşağında hızını alamayarak yolun solunda bulunan refüjün bordür taşına çarparak havalandı ve çam ağacını devirdikten sonra bir diğer ağaç sayesinde yan yatmış halde durabildi.

Kırılan arka camdan dışarı çıkarılan sürücü ve eşi bir araç ile hastaneye kaldırıldı. Yaralı bayan tedavi altına alınırken durumu iyi olan sürücü Murat H. hastaneden ayrıldı ve kendisi ile temas kesildi. Araştırmalar sürüyor.

Nurettin Arkan/ Yalvaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.