Kazada Mucize Kurtuluş

sparta'da yüklediği çimentoyu Fethiye'ye götüren bir kamyon Sarıyer mevkiinde devrildi. Kazada, sürücü 10 tonluk kamyonun altından kurtarıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mart 2012 23:16
Kazada Mucize Kurtuluş

Halil Keskin (23) idaresindeki 32 HF 055 plakalı kamyon Kemer beldesi Sarıyer köyü Kavaklı mevkiinde devrildi. Kamyon sürücüsünün sol bacağı kamyon ile yer arasında sıkıştı. Kamyonda yüklü bulunan çimentolar ise çevreye yayıldı.

Fethiye Belediyesi itfaiye kurtarma ekibinden yardım istendi. Kurtarma ekibi ve 112 Acil ambulans ekibi olay yerine geldi. Devrilen kamyonun kapı bölümüne sol ayağı sıkışan Halil Keskin'i kurtarabilmek için Fethiye Belediyesi itfaiye oto kurtarma ekibi kamyonun ön bölümünü kesmeye başladı. Bir ayağı ve vücudunun bir bölümü sıkışan sürücü acıdan kıvranarak feryat etti. İtfaiye oto kurtarma ekibi kamyonun ön bölümünü keserek sürücüye ulaştı.

Tonlarca ağırlığındaki çimento yüklü kamyonun altından sürücünün çıkarılabilmesi için bu kez vinç arandı. Yaklaşık bir buçuk saat sonra bir vinç kaza yerine geldi. Vinç kamyonun ön bölümünü havaya kaldırdı, sürücü Halil Keskin de itfaiye ekibi tarafından sedyeye güçlükle alındı. Halil Keskin, 112 Acil ambulansıyla Fethiye Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturmayı jandarma ve bölge trafik ekipleri yürüttü.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.